Home Machines Etiketteren en printen Logi Label breidt garantie en toepassingsbereik nog verder uit

Logi Label breidt garantie en toepassingsbereik nog verder uit

Met de nieuwe LD-300-RS-SS breidt Logi Label het toepassingsbereik nog verder uit. Ontworpen om etiketten te dispenseren en te presenteren tot een maximaal A4-formaat, wordt deze nieuwe dispenser uw perfecte partner bij het identificeren van pallets, vaten of andere grote containers.

Belangrijkste voordelen zijn etiketten tot 218 mm breed, roestvrijstalen behuizing voor de meest veeleisende omgevingen, kleine footprint om op elk bureau of pakstation te passen, eenvoudige installatie in minder dan 30 seconden, optioneel batterijpakket om mobiele verpakkingsstations te maken en verkrijgbaar met ultragevoelige sensor om transparante labels te detecteren.

Verder biedt Logi Label u gedurende de periode 1 juli t/m 30 september 2019 maar liefst 3 jaar gratis garantie op de ColorWorks labelprinters. Deze actie is geldig op de modellen ColorWorks C7500, ColorWorks C7500G, ColorWorks C3500 en ColorWorks C831. Om aanspraak te maken op deze garantieverlening is online registratie van de betreffende ColorWorks printer binnen 30 dagen na aankoop vereist.

www.logilabel.nl