HomeAanbodEtiketteren en printenLogi Label kijkt vooruit naar wat ons te wachten staat in 2022

Logi Label kijkt vooruit naar wat ons te wachten staat in 2022

Logi Label blikt terug op het afgelopen jaar en kijkt vooruit naar wat ons te wachten staat in 2022. “Gelukkig hebben we toch nog een beurs kunnen draaien, namelijk de Empack in Den Bosch, waar we weer diverse nieuwe klanten mochten verwelkomen”, aldus het bedrijf.

Ook heeft Logi Label het afgelopen jaar positief kunnen afsluiten door hard werken en oplossingen zoeken voor haar klanten als er tekorten dreigden te ontstaan. “Dat vergde uiteraard veel inspanning maar dat doen wij met veel genoegen en daar zullen we ook in 2022 mee doorgaan. Wij bedanken onze klanten dan ook hartelijk voor het geduld en het vertrouwen in ons team.”

Voor het eerst sinds lange tijd heeft Logi Label in 2021 een aantal prijsverhogingen moeten doorvoeren. Niet gewenst, maar helaas vroegen de ontwikkelingen op de wereldmarkt van grondstoffen daarom. “Zijn wij er nu vanaf? We zijn bang van niet, de eerste tekorten zullen in het eerste kwartaal van 2022 naar alle waarschijnlijkheid naar voren komen en dat zal als gevolg hebben dat de materiaalprijzen opnieuw gaan stijgen”, legt Logi Label uit.

De verwachting is dat van het rugpapier waar de etiketten op geproduceerd worden er een schaarste zal ontstaan. Lange levertijden op printers en met chip uitgevoerde supplies, zoals polsbandjes en linten voor cardprinters, zullen voorlopig blijven aanhouden door het wereldwijde tekort op dit essentiële onderdeel.

Logi Label: “Wij zullen er alles aan doen om de levertijden op onze kleurenprinters en bijbehorende supplies zo kort als mogelijk te houden. Dit is ons tot nu goed gelukt met medewerking van onze leveranciers als DTM/Primera en Epson. Echter zullen de spelers op de TTR-markt, zoals Zebra en Toshiba, daar voorlopig nog veel last houden is onze verwachting.”

“Wij hopen dat 2022 in een rustiger vaarwater komt maar we kunnen daar helaas nog niet volledig op vertrouwen. Uiteraard staat het hele team van Logi Label klaar om uw wensen en vragen ook in 2022 te beantwoorden en hopen wij er samen met onze klanten een fijn en vooral gezond 2022 van te maken”, besluit het bedrijf.

www.logilabel.nl