Logi Label biedt veelzijdige en gebruiksvriendelijke printer van Afinia

Logi Label is totaalleverancier voor etiketten en -software, printers, printlinten, slitters/rewinders en toebehoren. Zo biedt Logi Label onder andere kleuren etikettenprinters van Afinia. Momenteel geeft Afinia een korting van 25% op aanschaf van een Afinia L501 printer bij inruil van elke printer van Primera.

De Afinia L501 is de eerste kleuren etikettenprinter met duo inkttechnologie, die is ontworpen voor printen met zowel pigment- als kleurstofinkten. Deze duo inktfunctie zorgt voor een snelle overgang van levendige en kleurrijke op basis van kleurstoffen prime labels, tot uiterst duurzame op pigment gebaseerde label toepassingen, zoals in de chemie en zware industrie, met een eenvoudige printkopruil.

Geniet van de duurzaamheid van pigment en de levendigheid van kleurstof (Dye Based) inkten in dezelfde printer. De uitwisselbaarheid van de print koppen van de L501 biedt een veelzijdigheidsniveau dat volgens Logi Label geen enkele andere printer in zijn klasse kan bieden. De printer is zeer gebruiksvriendelijk en levert schitterende afdrukken. Uiteraard kunt u bij Logi Label terecht voor een demo in de showroom.

www.logilabel.nl

DELEN