HomeNieuwsBedrijven en personenLogi Label bestaat twintig jaar en had deze datum anders willen vieren

Logi Label bestaat twintig jaar en had deze datum anders willen vieren

Logi Label bestaat vandaag (1 april) twintig jaar. “Hoe anders hadden we deze datum willen vieren. Echter door het coronavirus is dit even anders geworden. In plaats van met zijn allen op de zaak gebak te eten werken we in twee groepen om in ieder geval het risico voor onze klanten te beperken dat ze zonder producten komen te zitten”, schrijft Logi Label in onderstaande e-mail naar relaties.

“Niet leuk maar helaas noodzakelijk en eigenlijk hebben we geen andere keuze. Zoals eerder al gemeld is het mogelijk dat de levertijden oplopen van bepaalde producten, we zijn hier afhankelijk van onze materiaal leveranciers. Wij houden dit scherp in de gaten en zullen dit met u communiceren op het moment dat wij hiervan horen.

Verder zijn we klaar voor de komende twintig jaar met onze webshops. Op onze webshop van het eerste uur www.zebrasupplies.nl vindt u alle originele Zebra artikelen die met het printen te maken hebben op Zebra printers. Hier vindt u alle informatie over printers, etiketten en printlinten voor de Zebra printers. Veel kunnen we snel uit voorraad tegen zeer scherpe prijzen leveren maar helaas niet alles. Sommige artikelen hebben dan ook een levertijd van circa vijf tot zes dagen.

Hetzelfde geldt voor onze webshop www.toshibasupplies.com. Sinds een jaar draait deze webshop ook met alleen originele Toshiba supplies en printers. Duidelijke omschrijvingen en diverse documenten helpen u verder in uw keuze voor de juiste printer en supplies. Uiteraard ook tegen onze scherpe prijzen.

Recent hebben we ook de webshop www.godexsupplies.nl gelanceerd met als uitzondering niet alleen originele Godex printers en supplies. Op deze webshop kunt u ook onze standaard etiketten vinden voor alle thermische en thermal transfer printers evenals onze private label printlinten. Wilt u echt besparen op uw etiket en lint gebruik zonder aan kwaliteit in te boeten vraag dan gerust testlinten bij ons op en overtuig uzelf!

Wij hopen dat Empack Utrecht op 23, 24 en 25 juni natuurlijk kan doorgaan, want dat wil dan zeggen dat we dan weer in normale omstandigheden kunnen werken zodat we zonder angst om ziek te worden weer met elkaar kunnen praten.

Op Empack showen wij u zoals uw van ons gewend bent diverse kleuren labelprinters waaronder de nieuwste van Afinia, DTM en Epson. Op onze webshop voor kleuren labelprinters kunt u deze printers al in werking zien op de diverse videopresentaties.”

www.logilabel.com