HomeMachinesInspecterenLock toont nieuwe metaaldetector INSIGHT op Macropak

Lock toont nieuwe metaaldetector INSIGHT op Macropak

lock-insight-1

Tijdens de Macropak toont Lock Inspection Systems dit jaar zijn compleet nieuwe reeks metaaldetectoren speciaal voor de verpakkingsbranche. De nieuwe Lock INSIGHT dankt zijn naam aan één van de vele unieke features van de nieuwe reeks, namelijk de visualisering van het metaaldetectieproces.

lock-logoNaast de gebruikelijke gevoeligheidsparameters en fasehoek geeft de interface van de INSIGHT een vectordiagram weer wat als een venster tot het metaaldetectieproces kan worden gezien. DDS (Direct Digital Signal) is een grafisch display dat duidelijk het productsignaal weergeeft. Ook kan er mechanische en elektrische ruis op worden waargenomen en kan men de unieke signalen van de diverse ferro, non-ferro en RVS (304 of 316) metalen onderscheiden. Voor kwaliteitsmanagers zijn er op 4 beveiligingsniveaus batchgegevens gegevens beschikbaar t.b.v. volledige traceerbaarheid van het product. Deze data kan worden gedownload of is beschikbaar via diverse netwerkopties. Engineers zullen verheugd zijn met de uitgebreide communicatie-opties die beschikbaar zijn, zoals USB, SCADA, Ethernet & Wireless Ethernet.

Gedurende de introductieperiode, begin september 2009, werd de INSIGHT gedemonstreerd op diverse beurzen in Europa en Noord-Amerika. Vanaf dat moment hebben productieteams van onze bestaande klanten de INSIGHT in bedrijf genomen. Uit de feedback van onze klanten blijkt dat men zeer onder de indruk is van de prestaties van de INSIGHT, zowel op detectiegebied als de gebruiksvriendelijkheid voor de operators. De Lock INSIGHT Pharmaceutical was al verkrijgbaar vanaf half 2010. Vanaf nu is ook de horizontale versie, voor integratie met transportsystemen, verkrijgbaar.

Verder kunt u tijdens de Macropak beurs kennis maken met Lock’s unieke software systemen, waaronder Lock’s nieuwe OPTIX datamanagement systeem. Hiermee wordt een centraal managementsysteem gecreëerd dat kan worden gebruikt door kwaliteitspersoneel voor de afstemming op HACCP, BRC & IFS procedures.

lock-insight-2

Macropak 2010 – Stand A106

Kijk voor meer informatie op www.lockinspection.com.