HomeMachinesInspecterenLock INSIGHT: 's werelds meest geavanceerde metaaldetector

Lock INSIGHT: ’s werelds meest geavanceerde metaaldetector

lock-1

Tijdens de komende editie van de beurs Empack/PPT Food in Zwolle zal Lock Inspection Systems haar nieuwe reeks INSIGHT metaaldetectoren voor de voedingsmiddelenindustrie demonstreren. De INSIGHT, die officieel in september werd gelanceerd, is het hoogtepunt van vele maanden van ontwikkeling. Een groeiende trend binnen de farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie is de integratie van productie- en inspectiemachines voor het veilig en efficiënt vervaardigen en verpakken van producten.

lockLock maakt de weg vrij voor gemakkelijke integratie en de INSIGHT biedt een geavanceerde plug-and-play omgeving met een reeks nieuwe communicatiemiddelen – USB, SCADA, WIRELESS en STANDAARD ETHERNET – ontwikkeld om aan de eisen van zowel producenten als systeemintegreerders tegemoet te komen.

Verbeterde prestatievoordelen zijn het resultaat van een Integrated Digital Detector en geavanceerde OPTIX managementsoftware voor de detector. Deze voordelen zijn met name hogere detectiegevoeligheid op alle metaalsoorten en een verbeterde  stabiliteit bij vibraties en complexe productsignalen.

lock-2
Guido Duquesnoy (links) en zijn collega toonden de INSIGHT onlangs al op de Empack in Brussel.

De INSIGHT wordt geleverd met een volledig nieuw gebruikersvriendelijk bedieningspaneel (membraan of Touchscreen) met DDS (Direct Digital Signal) viewer. Aanvankelijk beschikbaar voor farmaceutische en horizontale toepassingen. Vrije-val en pijpleidingsystemen zullen volgen in 2010.

De experts van LOCK zijn voor u beschikbaar op standnummer 1100 voor het geven van advies of het beantwoorden van vragen over de INSIGHT reeks. De INSIGHT is te zien als horizontaal systeem met een transportband.

Bezoek Lock Inspection Systems BV van 18 t/m 19 november op de beurs Empack/PPT Food in Zwolle (standnummer 1100).

lock-3

Voor meer informatie:
Guido Duquesnoy
Lock Inspection Systems
Daalderweg 17
4879 AX Etten-Leur
T (076) 503 02 12
F (076) 508 98 00
www.lockinspection.com
insight@lockbv.nl