HomeMachinesAandrijven en besturenLinMot lineaire motor in roestvaststaal bij Groneman

LinMot lineaire motor in roestvaststaal bij Groneman

groneman-linmot

LinMot introduceert een compleet nieuwe motor-familie, de P01-48-SSC in RoestVastStaal 1.4404/316 met de uitstekende beschermingsklasse IP69K en een piekkracht tot maar liefst 500N. Speciaal ontworpen voor toepassingen in de voedings-, farmaceutische- en verpakkingsindustrie. LinMot producten zijn in de Benelux verkrijgbaar bij Groneman B.V. in Hengelo.

groneman-logoEen lineaire motor die compleet uit RoestVastStaal is vervaardigd! LinMot heeft hem vanaf vandaag in haar leveringsprogramma. Onder de productnaam P01-48×240-SSC en P01-48×360-SSC heeft deze nieuwe motor een diameter van 60 mm en een totale lengte van 345 mm resp. 465 mm. De stator is geheel afgedicht en voldoet aan de beschermingsfactor IP69K

Piekkracht tot 500N

Voor ‘high performance' zijn de nieuwe statoren beschikbaar met geïntegreerde koelbuizen voor waterkoeling (optie FC) waarmee hogere continue krachten bereikt kunnen worden. Er kan gekozen worden voor   externe- of  interne lagering voor respectievelijk grote of kleinere slaglengtes.

De LinMot motoren zijn ontworpen voor toepassing in voedings-, pharmaceutische- en verpakkingsindustrie; vooral daar waar reiniging erg belangrijk is. Hiermee is de mogelijkheid gecreëerd voor o.a. foam reiniging in de voedsel- en zuivelindustrie.

Hoogdynamisch lineair bewegen

Lineaire servomotoren worden ingezet bij de automatisering van productieprocessen en zorgen voor een snelle nauwkeurige beweging
Zoals alle motoren in het LinMot programma zijn ook deze motoren in het totale slagbereik vrij positioneerbaar en is er een systematisch opgebouwd programma van bijpassende lopers.

Voor meer informatie:
Groneman B.V.
T (074) 255 11 40
www.groneman.nl
besturingstechniek@groneman.nl