HomeMachinesAandrijven en besturenLinMot E1200 controller voor een flexibel besturingsconcept

LinMot E1200 controller voor een flexibel besturingsconcept

groneman-logoLinMot introduceert een nieuwe servocontroller, de serie E1200, waarmee de maximale capaciteit uit de onlangs geïntroduceerde P01-48×360 lineaire motoren gehaald kan worden. Nu al verkrijgbaar met de bussystemen Powerlink en Ethercat, bedoeld om te communiceren met B&R en Beckhoff plc’s. Binnenkort ook met EtherNet/IP, Profinet en Sercos Interface. Verkrijgbaar bij Groneman B.V. in Hengelo

Met flexibiliteit en een compacte vorm, bieden de nieuwe E1200 servo controllers een complete oplossing voor een flexibel besturingsconcept. Zowel bij enkele- als meervoudige applicaties met lineaire motoren en andere motor soorten.

De serie E1200 servocontrollers zijn modulaire controllers met 32-bit positie resolutie en een geïntegreerde versterker voor lineaire motoren en roterende motoren.
De controllers zijn geschikt voor simpele, standaard en gespecialiseerde positioneringtaken en kunnen de gehele LinMot motor productenlijn aansturen.

De flexibele hardware maakt besturing van 1, 2 en 3 fase motoren mogelijk. Daarmee kunnen roterende servomotoren zoals borstelloze DC motoren in één en hetzelfde concept geïntegreerd worden.

De serie E1200 servo ethernetcontrollers heeft analoge en digitale inputs en digitale outputs, seriële interfaces en veldbusaansluitingen.  Of de toepassing nu standalone is of dat er met een PLC of IPC  wordt gecommuniceerd er is altijd een geschikte manier van aansturen mogelijk.

groneman-linmot-controller

Voor meer informatie:
Groneman B.V.

T (074) 255 11 40
www.groneman.nl
besturingstechniek@groneman.nl