HomeNieuwsBedrijven en personenLimburg: Gé Moonen maakt kans op titel Ondernemer van het Jaar 2019

Limburg: Gé Moonen maakt kans op titel Ondernemer van het Jaar 2019

De redacties van De Limburger en WijLimburg organiseren dit jaar de tweede editie van de verkiezing van Limburgs Ondernemer van het Jaar. Dit jaar is ervoor gekozen om het thema duurzaamheid een meer prominente rol te geven in de selectie van de bedrijven. Al bijna 20 jaar neemt Gé Moonen met Moonen Packaging verantwoordelijkheid voor duurzaamheid en daarom is hij genomineerd voor Ondernemer van het Jaar 2019.

Moonen Packaging in Weert is een onderneming die zich profileert als een duurzame verpakkingsspecialist. Het bedrijf begon ooit in 1955 en groeide door de jaren heen uit tot een innovatieve internationale speler in de verpakkingsindustrie. Moonen Packaging, dat in 2018 gekocht werd door OptiGroup, is in Europa koploper in composteerbare verpakkingen op basis van hernieuwbare grondstoffen. In totaal werken bij het Weerter bedrijf zo’n tachtig personen.

Uit de publieksstemming komen uiteindelijk acht finalisten naar voren. Uiteindelijk zal een vakjury deze bedrijven onder de loep nemen en onder de finalisten het bedrijf aanwijzen dat zich Limburgs Ondernemer van het Jaar mag noemen.

www.moonenpackaging.com