HomeNieuwsLiftsysteem voor wisselen formaatdelen verticale vvs-machines van Burgmetaal

Liftsysteem voor wisselen formaatdelen verticale vvs-machines van Burgmetaal

burgmetaal-tilarm-1

videoBurgmetaal heeft een liftsysteem voor het wisselen van formaatdelen van verticale vorm-, vul- en sluitmachines ontwikkeld. “We zijn een innovatief bedrijf met een duidelijke visie, namelijk goede producten en tevreden klanten. Dit liftsysteem sluit hier perfect bij aan. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen dit systeem zou moeten hebben”, zegt Jan Molenaar van Burgmetaal.

burgmetaal-logoHet liftsysteem van Burgmetaal is bedoeld om het wisselen van formaatdelen van verticale vorm-, vul- en sluitmachines te vereenvoudigen en om beschadigingen te voorkomen. “Formaatdelen zijn vaak zwaar en duur. Om beschadigingen te voorkomen is het beter om de formaatdelen veilig te wisselen en te transporteren naar het magazijn met ons lift- en transportsysteem. Verder hangen formaatdelen vaak boven een opvoerband, waardoor ze nog moeilijker te hanteren zijn voor de operators. Ons systeem, dat volgens de Arbo-eisen is goedgekeurd, voorkomt al deze klachten”, benadrukt Jan Molenaar.

burgmetaal-tilarm-2

Bij het wisselsysteem levert Burgmetaal ook een trolley, waarin plaats is voor twee of meerdere formaatdelen. Zo kan het ene formaatdeel de machine uit en een andere er gelijk weer in. “Verder hebben wij nog het magazijn dat plaats biedt aan een aantal formaatdelen. Dit is, net als de trolley, naar wens van de klant. Wil de klant er vijf, tien of vijftien formaatdelen in kwijt, dan verzorgen wij dat”, zo besluit Jan Molenaar.

Voor meer informatie:
Jan Molenaar
Burgmetaal
Klein Brabant 40
4508 NG Waterlandkerkje
T +31 (0)117 45 53 39
F +31 (0)117 45 32 91
www.burgmetaal.nl
info@burgmetaal.nl