HomeNieuwsLieke Liebregts wint Bunzl Food Design Packaging Award

Lieke Liebregts wint Bunzl Food Design Packaging Award

Lieke Liebregts heeft tijdens de Horecava de Bunzl Food Design Packaging Award gewonnen. Ze voldeed het best aan de opdracht ‘ontwerp een mobiliteitsverpakking'. Liebregts (20), vierdejaarsstudent aan de opleiding Food Design & Innovation van de HAS in Den Bosch, ontwierp een verpakking voor onder de arm. “Mensen onderweg hebben altijd hun handen vol. Met tas, laptop en andere zaken. Deze verpakking kun je onder je arm klemmen. Je kunt er een drankje in meenemen, een broodje, maar ook nog een tijdschrift bijvoorbeeld. Zoals mensen vroeger hun krant onder hun arm klemden, neem je nu je eten en drinken mee.”

De jury noemde haar ontwerp zeer innovatief en met een hoge marketingwaarde. Sampling en branding zijn hiermee heel goed mogelijk.Verpakkingsbedrijf Bunzl reikte de prijs voor de tweede keer uit.

De jury bestond uit Jan Huurdeman (Servex), Jan Vughts (Centerparcs), Roewein Niesten (MHS Host), Robert Joore (Total), Martijn Pabon (Boom Packaging) en uit juryvoorzitter Wilbert van Wachtendonk van Bunzl zelf.

Bron: Misset Horeca