HomeThema'sInterpack 2017Leveranciers Zwager Techniek tonen laatste verpakkingsontwikkelingen

Leveranciers Zwager Techniek tonen laatste verpakkingsontwikkelingen

Kom tussen 4 en 10 mei naar 's werelds grootste verpakkingsbeurs in Düsseldorf en bezoek de stands van Zwager Techniek's toonaangevende machinefabrikanten. Op de diverse stands kunt u de laatste ontwikkelingen op verpakkingsgebied meemaken.

G.Mondini

Op de stand van G.Mondini vindt u de robuuste multi-formaat traysealmachines uit de serie TRAVE. Want of u nu een kleine stand-alone sealmachine zoekt of een volledig geïntegreerde hoge capaciteits traysealer; Mondini heeft voor u de juiste oplossing door de unieke platform methode. Met snel verwisselbare tools zijn verschillende verpakkingsvormen mogelijk, zoals heatseal, MAP (verpakken onder beschermde atmosfeer), skin (Darfresh on Tray) en skin op karton (Slimfresh). Daarnaast wordt een complete lijn op de stand van G.Mondini getoond.

Prewa

Prewa toont op haar stand de Rototwin, de nieuwste generatie verticale vulmachines voor zakjes. Deze nieuwe high speed verpakkingsmachine verpakt tot 250 zakjes per minuut. Daarnaast toont het bedrijf de volledig nat reinigbare Cubix verticale vulmachine voor het verpakken van verse en diepvries producten.

Schib

Schib presenteert op haar stand het complete programma flowpackmachines met full servo besturing. De machines zijn geschikt voor het flowpacken van een diversiteit aan producten. De Schib flowpackmachines zijn leverbaar als stand-alone machine tot aan complete high speed flowpackers met automatische invoer tot meer dan 1.000 producten per minuut. Kenmerken zijn: compacte machinebouw, RVS of gelakt basisframe, menugestuurde omstelmogelijkheid, modulair opgebouwd en met of zonder automatische invoer.

Mespack

Mespack is wereldwijd leverancier van doypack- en stickpackmachines. Op haar stand toont Mespack een breed programma machines en productmogelijkheden. De op Empack getoonde machine is voorzien van zippersysteem en euroloch voor hangverpakkingen. Elke Mespack machine kan worden uitgevoerd met verschillende soorten doseersystemen, zoals servo gestuurde wormdoseringen voor poeders, vloeistofdoseringen en multiheadwegers voor zoetwaren, snacks en andere convenience food producten.

Interpack 2017 – Hal 8b – Stand D74 (G.Mondini)

Interpack 2017 – Hal 17 – Stand A11 (Prewa)

Interpack 2017 – Hal 3 – Stand E37 / Hal 6 – Stand D62 (Schib)

Interpack 2017 – Hal 15 – Stand B03 (Mespack)

Kijk voor meer informatie op www.zwagertechniek.nl.