HomeThema'sEmpack Den Bosch 2017Leverancier Gullimex maakt nieuwe naam Dansensor bekend

Leverancier Gullimex maakt nieuwe naam Dansensor bekend

Sinds 13 maart gaat het wereldbekende bedrijf Dansensor verder onder de naam MOCON Europe. MOCON, gevestigd in de Verenigde Staten, heeft het bedrijf enkele jaren geleden overgenomen. Dit bedrijf is een bepalende leverancier van detectoren, instrumenten en systemen voor kwaliteitscontrole in de medische, farmaceutische, voeding en dranken- en verpakkingsindustrie wereldwijd. Met deze naamswijziging willen zij meer naamsbekendheid ontwikkelen in Europa. Gullimex, al jarenlang exclusieve leverancier en servicepartner van testapparatuur voor gasverpakken, maakt duidelijk dat de producten de merknamen Dansensor en Lippke behouden.

MOCON, moederbedrijf van Dansensor, wil meer ‘Customer focused' zijn. Daar past de strategie bij dat diverse merken vanuit één bedrijfsnaam vermarkt worden. “We snappen deze naamswijziging volledig. Aan de andere kant zijn wij blij dat de producten onder dezelfde naam blijven bestaan”, aldus Geert Jan Assink, accountmanager van Gullimex. “Wij leveren al jaren producten van Dansensor: gasmengers, doseerapparatuur, analyzers en lektesters en zijn daarmee marktleider in testapparatuur voor het verpakken onder beschermende atmosfeer (MAP). De producten van Dansensor staan in de markt bekend om kwaliteit en nauwkeurigheid en dragen hiermee bij aan de optimalisatie van het verpakkingsproces. Daarnaast bewijzen wij ons al jaren als betrouwbare partner voor onze klanten.”

Empack 2017

Gullimex is ook dit jaar aanwezig op Empack. Diverse producten rondom de kwaliteitscontrole en -borging van het gasverpakkingsproces zijn hier te zien. Bezoekers worden geïnformeerd over gasmengers, gasdosering en -analyse, restzuurstofmeting, sealsterktemeting en lekdetectie.

Gullimex

Meten is weten, dat is het motto van Gullimex. Het bedrijf is sinds 1981 actief in de verkoop, kalibratie en service van meetapparatuur van onder andere temperatuur, lekdetectie en vochtgehalte. Ze zijn gespecialiseerd in meetapparatuur voor de segmenten food, medisch pharma, transport en industry. Als kennispartner levert Gullimex meetinstrumenten die voldoen aan het voedselveiligheidsprotocol HACCP en ontleent haar marktleiderschap aan voortdurende innovatie van haar product- en serviceconcepten. Het bedrijf is gevestigd in Nederland (Borne) en België (Erpe-Mere) en hebben aldaar hun kalibratie- en serviceafdeling gehuisvest. Jaarlijks voert Gullimex meer dan 25.000 kalibraties uit.

Empack Den Bosch 2017 – Stand B304

Kijk voor meer informatie op www.gullimex.com.