HomeNieuwsLeuke verpakking moet kinderen weer fruit laten eten

Leuke verpakking moet kinderen weer fruit laten eten

Eet je kind geen fruit? Met de nieuwe Kabouter Plop appels, Piet Piraat peren en Mega Mindy mandarijnen, wordt gezond eten een feest. De vrolijke verpakkingen en stickertjes op de vruchten met afbeeldingen van de populaire Studio 100 karakters, zullen het eten van fruit zeker aantrekkelijker maken voor kids. Wie kleine of grote kinderen heeft, zal het bevestigen: het is niet makkelijk om hen dagelijks voldoende fruit te laten eten.

Spelen en zich ontwikkelen vragen echter veel energie en daarbij zijn vitamines van fruit en groenten essentieel voor jongeren.

Vanaf volgende week is de hele collectie ‘Studio 100 kinderfruit’ op de groenten- en fruitafdeling van de Albert Heijn supermarkten te vinden is. De Piet Piraat peren, Kabouter Plop appels, Mega Mindy mandarijnen en Amika kiwi’s gold (vanaf het voorjaar) zijn niet alleen verpakt in een leuke en aantrekkelijke verpakking, de populaire Studio100 karakters komen ook terug op de verschillende fruitstickertjes.

Bovendien zijn de smaak en het formaat van de verschillende vruchten volledig op kids afgestemd: ideaal voor kinderhanden, zoet en sappig!

Bron: Telegraaf