HomeNieuwsLegi-Air 5300 LSA: supersnelle etiketteerder van Weber

Legi-Air 5300 LSA: supersnelle etiketteerder van Weber

weber-1

De nieuwe Legi-air 5300LSA, LSA staat voor Lineaire Servo-electrische Apllicator, is een hoge snelheidetiketteerder speciaal door ons ons ontwikkelt voor logistieke ondernemingen met een hoge produktdoorloop. We kunnen extreem hoge print&apply snelheden garanderen voor verschillende dooshoogtes met produktstop of zonder produktstop. Ons Weber systeem kan snelheden bereiken tot 60 etiketten per minuut bij een dooshoogte variatie van 500mm. De grootte van het etiket kan dan circa B100m x L170mm zijn of kleiner.

weberDeze hoge snelheden worden mogelijk gemaakt door een servo-electrische lineairaandrijving. In tegenstelling tot pneumatische oplossingen gaat de stempel met etiket al richting de aankomende dooshoogte. Een hoogtesensor geeft door hoe hoog de doos is welke aan komt waardoor het etiket snel en met goede positioneringsnauwkeurigheid wordt aangebracht.

Ons nieuwe aandrijvingsconcept in combinatie met de lichte bouwvorm maakt een gewichtsreductie van 75% mogelijk bij de bewegende delen, en zorgt er toch voor dat er een robuust systeem gehanthaafd blijft. Dit nieuwe aandrijfsysteem verbruikt minder energie en heeft een langere levensduur.

Ons modulaire systeem ist e combineren met verschillende barcode-checks en conveyorbanen, maar ook klantspecifieke stempels en maten zijn mogelijk. De tekstdisplay is overal apart te plaatsen voor de beste bereikbaarheid. Op dit systeem zijn grote etikettenrollen te plaatsen zodat de operator niet vaak een rollenwissel hoeft te doen. Uiteraard zijn deze jumborollen bij Weber te verkrijgen omdat we een eigen etikettenproductie hebben. Hierdoor alles uit 1 hand: systeem, verbruikersmateriaal en service.

Voor meer informatie:
Swen van Kuetsem
Weber Marking Systems
Steurstraat 19
1317 NZ Almere
T (036) 534 52 54
F (036) 534 56 59
www.webermarking.nl
swen@webermarking.nl

weber-2