LC Packaging kondigt overname van Hagens Verpakkingen aan

De internationale verpakkingsleverancier LC Packaging neemt een meerderheidsbelang in Hagens Verpakkingen. Het Venlose opzetstation, dat voornamelijk de AGF-markt in het zuidoosten van Nederland en de Duitse grensstreek bedient, levert opzetdozen voor zowel golfkarton als massief karton. De komst van LC Packaging betekent behoud van kwaliteit en hoogwaardige service en een uitbreiding van het dienstenportfolio.

Een belangrijke stap

Voor LC Packaging betekent de koop van Hagens Verpakkingen een belangrijke toevoeging aan haar opzetstations in het Belgische Sint-Katelijne-Waver en Sint Truiden. De naam ‘Hagens Verpakkingen’ blijft ongewijzigd, net zoals de opzetactiviteiten voor alle bestaande klanten. Ook voor de ongeveer vijftien medewerkers verandert er nagenoeg niets en de voormalig eigenaren Dennis en Maaike Hagens blijven nauw betrokken bij de dagelijkse operatie.

Volledig opgezette dozen

Met de komst van LC Packaging heeft Hagens de mogelijkheid om een totaalpakket te bieden. Naast de dienstverlening van het opzetten van dozen kan Hagens nu ook compleet opgezette dozen, vouwdozen en kartonnen punnets leveren voor de AGF. Voor LC Packaging betekent de koop meer flexibiliteit en standaardisatie en verhoogt daarmee de betrouwbaarheid voor haar klanten.

Betrouwbare partner met zelfde normen en waarden

Nick Jansen, Directeur Europa van LC Packaging: “Hagens hebben wij leren kennen als een zeer betrouwbare partner met dezelfde normen en waarden. Net zoals LC Packaging is Hagens een familiebedrijf met een hoge kwaliteit dienstverlening en een snelle service in de AGF. Onder de leiding van LC Packaging zal dit niet anders zijn. Wij kijken uit naar een succesvolle voortzetting.”

Precies op het juiste moment

“LC Packaging is sinds de oprichting in 2011 onze grootste klant. Ook op persoonlijk vlak kennen wij elkaar al jaren. Ik weet dat de bedrijfsculturen uitstekend bij elkaar passen. De afgelopen periode zijn wij gegroeid tot het grootste opzetcentrum van de regio. De participatie van LC Packaging komt precies op het juiste moment. We willen de volgende stap zetten door onze diensten en productportfolio uit te breiden. Door de komst van LC Packaging halen wij een grote producent van onder andere kartonnen verpakkingen aan boord. Hierbij krijgen wij direct toegang tot hoogwaardige AGF-verpakkingen”, aldus Dennis Hagens, Directeur van Hagens Verpakkingen.

www.lcpackaging.nl