HomeDossiersDuurzaamheidLC Packaging Group versnelt duurzame inzet met eerste lange termijnvisie

LC Packaging Group versnelt duurzame inzet met eerste lange termijnvisie

LC Packaging Group versnelt haar inzet op het gebied van duurzaamheid met haar eerste duurzame lange-termijnvisie voor 2022: ‘No Time to Waste'. Als onderdeel van de strategie van LC Packaging om verantwoord te groeien, biedt deze nieuwe visie het bedrijf een langetermijnkader om alle duurzame beslissingen en doelstellingen binnen de organisatie te begeleiden.

Lucas Lammers, CEO bij LC Packaging: “Onze verpakkingen worden wereldwijd gebruikt en dragen bij aan de economische ontwikkeling en maatschappelijk welzijn door de distributie en levering van producten op de markt te vergemakkelijken. Tegelijkertijd zijn we ons volledig bewust van de negatieve gevolgen die de productie, transport en verdwijning van onze verpakkingen kunnen hebben zowel op het gebied van het milieu als gemeenschappen over de hele wereld. We zijn dan ook van mening dat we verantwoordelijkheid moeten nemen voor deze impact.”

“Daarom streven we er bij LC Packaging naar alle belanghebbenden in onze zoektocht naar duurzame verpakkingsoplossingen te betrekken bij het minimaliseren van onze impact op het milieu en de verspilling van waardevolle producten”, aldus Lucas Lammers.

Klik hier voor de LC Packaging Sustainability Vision 2022…

Kijk voor meer informatie op www.lcpackaging.com.