HomeThema'sEmpack Den Bosch 2010LC Machinery toont veelzijdigheid op Empack Den Bosch

LC Machinery toont veelzijdigheid op Empack Den Bosch

lcmachinery-logoLC Machinery uit Nieuwerkerk a/d IJssel presenteert 7 en 8 april op de Empack Den Bosch de innovatieve wegers van Weigma. Op de stand zal zowel een multi-head als een lineaire weegmachine te zien zijn. De MP 16 multi-head weger van Weigma is een veelzijdig inzetbare machine. Door de modulaire bouw is de MP 16 aan te passen aan nagenoeg ieder product. Ook maatwerk oplossingen zijn mogelijk. De MP 16 wordt opgebouwd uit hoogwaardige componenten en is volledig opgebouwd uit RVS. Door de toepassing van 16 weegbakken wordt een hoge capaciteit bereikt, zonder concessies te doen aan de nauwkeurigheid. De bediening vindt plaats middels een groot kleuren touch-screen. De MP 16 wordt standaard geleverd in een IP65 uitvoering, waardoor de machine ook ingezet kan worden in natte productie ruimtes.

Voor toepassingen waarbij een lagere capaciteit vereist is, levert LC Machinery een serie lineaire weegautomaten. Op de Empack wordt een twee-kops lineaire weger getoond voor het vullen van schaaltjes.

Rimopack is de vaste leverancier van horizontale flowpack machines. Hiervan zullen diverse praktijkvoorbeelden getoond worden. Ook voor de flowpack machines geldt dat LC Machinery de machines op klantspecificatie kan leveren. Tot slot is LC Machinery reeds meer dan 30 jaar de vertegenwoordiger van Affeldt. Deze gerenommeerde fabrikant bouwt lijn-computerwegers, netclippers en verticale vorm-, vul- sluitmachines.

Empack Den Bosch 2010 – stand K1309

Voor meer informatie:
LC Machinery

Hoogeveenenweg 150
2913 LV Nieuwerkerk a/d IJssel
www.lc-machinery.nl
info@lc-machinery.nl