HomeNieuwsLC Machinery succesvol met innovatieve machines

LC Machinery succesvol met innovatieve machines

lcmachinery-1

LC Machinery is reeds meer dan 30 jaar actief als leverancier van weeg- en verpakkingsmachines van diverse gerenommeerde Europese fabrikanten. Sinds 2009 heeft LC Machinery de exclusieve vertegenwoordiging verworven van REV srl. gevestigd in het fruitgebied van Italië, Cesena. Deze Italiaanse machinebouwer levert zeer innovatieve verpakkingsmachines voor de AGF-industrie. De machines worden gekenmerkt door eenvoud en slimme oplossingen. Een REV is een fabrikant waar innovatie hoog in het vaandel staat. Een groot aantal machines zijn gepatenteerd. LC Machinery heeft veel interesse in de slimme oplossingen die REV te bieden heeft.

lcmachineryEen aantal recente opdrachten bewijzen de kracht van deze verpakkingsmachines. Bij The Greenery leverde LC Machinery de REV Rooster als sluitstuk van een verpakkingslijn voor o.a.tomaten. De REV Rooster verpakt 500 gram en 1kg schalen in flowpack met een capaciteit van 70 tot 80 schalen per minuut in een opzetdoos of krat. Het eenvoudige principe van de Rooster zorgt ervoor dat de foutmarge minimaal is. De geringe investering zorgt voor een zeer snelle terugverdientijd.

In het Verenigd Koninkrijk leverde de Engelse vestiging van LC Machinery een net clipper voor schalen, de REV Twin Tube (TT). Deze gepatenteerde machine is de enige schalen clipper ter wereld met een automatisch buiswissel systeem. Het wisselen van de buizen neemt minder dan 30 seconden in beslag en daarmee wordt de stilstand van de gehele productielijn enorm gereduceerd.

LC Machinery is onderdeel van LC Packaging en is gevestigd in Nieuwerkerk a/d IJssel. LC Machinery levert lijn-computerwegers, rond-kop computerwegers, lineaire weegautomaten, flowpackers, net-clippers en diverse verpakkingsmachines. Met ervaren servicemonteurs en een uitgebreid onderdelen magazijn biedt LC Machinery een excellente after-sales service.

lcmachinery-2

Voor meer informatie:
Chris de Krom
LC Machinery
Hoogeveenenweg 150
2913 LV Nieuwerkerk a/d IJssel
T: (0180) 39 37 30
www.lc-machinery.nl

Bron: AGF.nl