HomeNieuwsLC Machinery levert nieuwe Affeldt verpakkingslijn aan Hispa

LC Machinery levert nieuwe Affeldt verpakkingslijn aan Hispa

lcmachinery-hispa-1

Het leveren van turn-key verpakkingslijnen is een van de kwaliteiten van LC Machinery uit Nieuwerkerk a/d IJssel. De recente oplevering van een complete verpakkingslijn bij Hispa uit Barendrecht laat zien dat LC Machinery is uitgegroeid tot een vooraanstaande ‘system integrator'.

lcmachinery-logoHet realiseren van een verpakkingslijn is voor LC Machinery altijd maatwerk. Dit gold ook voor het project bij Hispa. Chris de Krom van LC Machinery verteld: “Ons motto is Driving your vision. Dat betekent dat wij met onze klanten samenwerken om hen te helpen de bedrijfsdoelstellingen te realiseren. De klant is expert van zijn product en organisatie. Wij zijn specialist in verpakkingstechniek en de daarbij behorende processen. Deze combinatie zorgt ervoor dat wij onze klanten een verpakkingslijn kunnen leveren die optimaal is afgestemd op hun wensen en eisen.”

Hispa  gunde de opdracht voor een uitgebreide verpakkingslijn voor citrusvruchten aan LC Machinery vanwege deze aanpak. “Vanaf het begin benaderde LC Machinery het project zeer deskundig en professioneel. Op basis van partnership werden de beste oplossingen besproken”, aldus Ronald Jansen van Hispa. “Daarom hebben we LC Machinery gevraagd om het project turn-key te leveren, vanaf de leesband tot de printers.”

Chris de Krom en Peter Dieckman roemen tevens de open en eerlijke interactie tussen Hispa en LC Machinery. “Dit project bewijst maar weer dat wanneer beide partijen elkaar wat gunnen en samen een oplossingsgerichte instelling hebben, het project niet anders dan succesvol afgesloten kan worden”, aldus Chris de Krom.

Het hart van de verpakkingslijn wordt gevormd door een Affeldt computerweger. Deze weger is gekoppeld aan 1 standaard Affeldt buisnetclipper en aan 2 C-Pack netseal machines. De verpakkingslijn was in korte tijd volledig operationeel en helpt Hispa om zijn vooraanstaande positie verder te versterken in de toekomst.

LC Machinery uit Nieuwerkerk a/d IJssel heeft in ruim 30 jaar een leidende positie opgebouwd als leverancier van weeg- en verpakkingsmachines in de AGF sector. LC Machinery levert o.a. (computer) wegers, net clippers , zakkenvulmachines, flowpackers en casepackers.

lcmachinery-hispa-2

Voor meer informatie:
Chris de Krom/Peter Dieckman
LC Machinery
Hoogeveenenweg 150
2913 LV Nieuwerkerk a/d IJssel
T (0180) 39 37 30
www.lc-machinery.nl
info@lc-machinery.nl