HomeNieuwsLC Machinery & LC Packaging introduceren D-pack en E-pack verpakkingen

LC Machinery & LC Packaging introduceren D-pack en E-pack verpakkingen

De nieuwe D-pack en E-pack verpakkingen kunnen uw AGF product een geheel nieuwe uitstraling geven. In de Benelux leveren LC Machinery & LC Packaging de verpakkingsmaterialen en verpakkingsmachines voor deze unieke verpakkingen, dit in hechte samenwerking met de Spaanse fabrikant Daumar.

D-pack

De Dpack is een verpakking bestaande uit net en 2 stroken folieband, welke door middel van een warmte seal aan elkaar vastgemaakt worden. Aan het einde van dit proces wordt er tevens een handvat voorzien. De verpakking heeft een uitstekende uitstraling, is stabiel en zeer goed afgewerkt. Dit maakt het 1 van de meest praktische netverpakkingen die momenteel in de markt verkrijgbaar is, toepasbaar voor gewichten tussen de 500 gram en 5 kilogram.

Diverse combinaties zijn mogelijk met vele breedtes van folieband en net, dit met zowel geweven als geëxtrudeerd net. De folieband heeft een groot gebied om geheel naar eigen wens te bedrukken voor optimale communicatiemogelijkheden. Door te wisselen met de kleur van het net, en de folieband breedtes en bedrukkingen, kan een grote diversiteit aan uitstralingen gerealiseerd worden.

De CB48v2 verpakkingsmachine waarop deze verpakking gemaakt wordt kan tevens de “Girsac” verpakking produceren. In plaats van het handvat, komen er dan 2 stansgaten aan de bovenzijde van de verpakking die dienen als handgreep.

E-pack

De Epack is een lichte netverpakking in combinatie met bedrukt folieband, en is een alternatief voor de welbekende netclip verpakking echter zonder metalen clip. De verpakking is gemaakt van ultralight geweven net dat middels een warmte seal wordt afgesloten met een strook folie aan beide uiteinden van de verpakking.

Hierdoor ontstaat een zeer sterke en comfortabele handgreep om de verpakking te dragen. De verpakking heeft een uniek “easy open” systeem om het openen van de verpakking te vergemakkelijken. De Epack is toepasbaar voor gewichten tussen 500 gram en 3 kilogram.

De folieband kan geheel naar eigen wens bedrukt worden voor optimale communicatiemogelijkheden. Naast een voorbedrukt gedeelte kan ook een leeg venster voor het printen van allerhande data worden gecreëerd. Door ook hier te wisselen met de kleur van het net, en de folieband bedrukkingen, kan een grotere diversiteit aan uitstralingen gerealiseerd worden.

LC Packaging & LC Machinery

LC Packaging (voorheen Lammers & van Cleeff) is een internationaal familiebedrijf, en levert sinds 1923 flexibele verpakkingen voor de agribusiness en voedselverwerkende industrie. Met 14 vestigingen in Europa en Afrika, eigen fabrieken en exclusieve productiepartners wereldwijd is LC Packaging één van de grotere verpakkingsspecialisten.

LC Machinery is een dochteronderneming van LC Packaging, en is al meer dan 35 jaar specialist als het gaat om advies, installatie en service van complete weegen verpakkingsinstallaties voor de agribusiness en voedselverwerkende industrie. LC Machinery is actief in de Benelux en Engeland, en voor die betreffende landen beschikken we over exclusieve verkooprechten van een aantal gerenommeerde fabrieken.

Daarnaast heeft LC Machinery een eigen technische dienst die de machines installeert, onderhoudt en storingen verhelpt.

Kijk voor meer informatie op www.lcpackaging.com en/of www.lc-machinery.com.