Met de snelle, continu veranderende supply chain-omgeving heeft u verpakkingsmachines nodig die flexibel zijn, gemakkelijk in gebruik en waarmee u de groeiende markt kunt bijhouden. Maar u moet ook zorgen dat de producten die u verzendt onbeschadigd op hun bestemming aankomen.

Als uitvinder van de palletwikkelaar en koploper in de markt van doosopzetters weet Lantech hoe u uw producten zo efficiënt mogelijk kan verpakken en schadevrij aan uw afnemers kan aanleveren.

Unieke functies zoals de XT Cut & Clamp en de EZ Weigh geïntegreerde weegschaal kunnen minuten van uw wikkelproces afschaven, waardoor u tijd en arbeidskosten bespaart. En de gepatenteerde Pallet Grip van Lantech zorgt ervoor dat uw lading tijdens het transport niet van de pallet kan glijden, waardoor het risico op schade wordt verminderd.

Lantech’s Inline doosopzetter is ontworpen voor verpakkingsomgevingen met beperkte vloerruimte. De compacte machine neemt zo weinig mogelijk waardevolle ruimte in door het 90 graden heroriënteren van het plano-magazijn, waardoor deze ‘inline' staat met het doosopzet- en bodemsluitgedeelte.

www.lantech.com