HomeNieuwsMachinesLantech presenteert totaaloplossing voor warehouse automation

Lantech presenteert totaaloplossing voor warehouse automation

Lantech presenteerde onlangs, in samenwerking met Arco Solutions, op de vakbeurs Logistica een totaaloplossing voor warehouse automation. Het getoonde systeem bestaat uit een ‘Pick to Light’-zone met transfer naar een dozensluitmachine van Lantech. Na sluiting wordt de doos gewogen middels een in lijn weegschaal, wordt een label aangebracht met een print- en aanbrengsysteem en vindt een volumemeting plaats. Tot slot wordt de uitgaande lading gewikkeld met een palletwikkelaar van Lantech.

Arco is een toonaangevende producent van machines voor procesoptimalisatie en automatisering. Samen met de klant kijkt Arco naar optimalisatie van inbound, outbound en orderpick processen. Dit in combinatie met een optimale ruimtebesteding, gekoppeld aan een minimale FTE-capaciteit en met een zo hoog mogelijke output.

Lantech is gespecialiseerd in het ontwikkelen, assembleren en vermarkten van moderne verpakkingsmachines. De passie van Lantech is gericht op de optimalisatie van verpakkingsprocessen in de ‘end of line’ verpakking. In de loop der jaren heeft Lantech middels belangrijke innovaties sterke verbeteringen geïntroduceerd. Met het doel het verpakken van het eindproduct van haar klanten te vereenvoudigen, waarbij een maximaal rendement van de investering wordt behaald.

Kijk voor meer informatie op www.lantech.com.