HomeNieuwsBedrijven en personenLantech presenteert moderne 'end of line' oplossingen op Drinktec

Lantech presenteert moderne ‘end of line’ oplossingen op Drinktec

Lantech bestaat dit jaar 45 jaar en is gespecialiseerd in het ontwikkelen, assembleren en vermarkten van moderne verpakkingsmachines. Van 11 tot en met 15 september is Lantech aanwezig op de beurs Drinktec in München. Op haar stand (hal A5, stand 326) presenteert het bedrijf een aantal noviteiten, zoals de RL Automatic, de in-line doosopzetter CI-1000 en de semi-automatische palletwikkelaar Q-300 XT.

Op de beurs introduceert Lantech de nieuwe RL Automatic, een volautomatische ringwikkelaar met automatisch folierol wisselsysteem. Hiermee kunnen pallets veilig en volautomatisch gewikkeld worden met een zeer hoge capaciteit van 180 pallets per uur.

Daarnaast toont Lantech de in line doosopzetter CI-1000, waarmee dozen betrouwbaar kunnen worden opgezet op kleine vloeroppervlaktes. Met de doosopzetter kan een capaciteit van 25 dozen per minuut worden bereikt.

Efficiënt pallets wikkelen kan tot slot met de semi-automatische palletwikkelaar Q-300 XT van Lantech. Met de ‘click-n-go' afstandsbediening wordt de pallet gewikkeld, terwijl de heftruckchauffeur gewoon kan blijven zitten.

Kijk voor meer informatie op www.lantech.com.