HomeThema'sInterpack 2017Lantech helpt bij het reduceren van stilstand en transportschade

Lantech helpt bij het reduceren van stilstand en transportschade

Lantech is gespecialiseerd in het ontwikkelen, assembleren en vermarkten van moderne verpakkingsmachines. De passie van Lantech is gericht op optimalisatie van verpakkingsprocessen in de ‘end of line' verpakking. Lantech introduceert tijdens Interpack een in-line doosopzetter en een high-speed dozensluiter. Bezoek de stand van Lantech en ontdek hoe het bedrijf u kan helpen stilstand te reduceren en kosten door transportschade te verminderen.

Stilstand reduceren

Het elimineren van productiestoringen is onderdeel van de strategie van elk bedrijf. Maar de wijze waarop stilstand geminimaliseerd kan worden, is vaak minder duidelijk. Het opzetten van haakse dozen in een gecontroleerde omgeving zal zeker bijdragen in een soepeler verloop van de operationele verpakkingsprocessen.

Op Interpack laat Lantech u graag de nieuwste doosopzet- en dozensluitinnovaties zien, ontwikkeld om storingen te verminderen en de output snelheid te verhogen in een geautomatiseerde verpakkingsomgeving. “Lantech gaat er vanuit dat een soepele supply chain operatie bij iedereen een glimlach op het gezicht bezorgd. Dus, waarom niet investeren in bewezen apparatuur? De voordelen zijn duidelijk”, aldus het bedrijf.

Transportschade verminderen

Kwaliteitsvermindering van primaire en secundaire verpakking en ladingen, met een groot aantal andere groene initiatieven, veroorzaken lading instabiliteit en een toenemend schaderendement. Deze zijn vaak hoger dan de besparingen welke men wil bereiken.

Lantech Lean Wrap Technology helpt u om de stabiliteit van uw ladingprobleem op te lossen. “We wikkelen de folie veel strakker, zodat deze niet draait, scheurt of breekt. En dit alles volgens een nauwkeurige standaard die 24/7 wordt gehandhaafd.”

Interpack 2017 – Hal 13 – Stand D47

Kijk voor meer informatie op www.lantech.com.