Landwinkel De Woerdt kiest voor softwareoplossing van Bizerba

Landwinkel De Woerdt biedt een uitgebreid assortiment aan eigen geteelde en zelf verwerkte producten. Daarnaast bieden zij streekproducten aan van andere lokale ondernemers. Bizerba kwam een dagje langs om van de sfeer te proeven en de verse oogst met eigen ogen te beleven.

Tot begin 2017 werd bij landwinkel de Woerdt de administratie nog met handgeschreven briefjes gedaan. Bizerba heeft haar .CWS-softwareoplossing aangeboden en geïmplementeerd in combinatie met weegapparatuur. Hierdoor kreeg Landwinkel De Woerdt direct beter inzicht in zaken als facturering, inkoop, marges en kostbare managementinformatie. Bovendien stelt het hen in staat om sneller en efficiënter te werken.

De medewerkers van Landwinkel De Woerdt kunnen zich nu dagelijks bezighouden met hun passie voor mooie streekproducten mede dankzij de slimme softwareoplossingen van Bizerba. Dankzij het .CWS-systeem hoeven zij zich geen zorgen te maken over de administratieve rompslomp van bijvoorbeeld managementinformatie, resultaten en artikelbeheer. Dit scheelt veel tijd die zij nu aan hun klanten kunnen besteden.

Ook ondersteunt .CWS van Bizerba hen met rapportages over winstoptimalisatie en de bedrijfsvoering en biedt het mogelijkheden voor de toekomst door de koppeling met een webshop. Het systeem functioneert als het ware als de motor van het bedrijf en kan ook geheel ontzorgen op het gebied van de steeds strenger wordende wet- en regelgeving en de steeds hogere eisen van de klant.

www.bizerba.com