HomeNieuwsBedrijven en personenLan Handling Technologies ziet sterke groei in voedingsindustrie

Lan Handling Technologies ziet sterke groei in voedingsindustrie

Lan Handling Technologies, gespecialiseerd in end-of-line systemen voor de voedingsindustrie, is ‘on the move'. Eind mei 2021 verhuist de vestiging in Halfweg naar een groter pand aan de Haarlemmerstraatweg 157. Een mooie stap die aansluit bij de groei en verdere ambities van Lan Handling Technologies.

De afgelopen vijf jaar is het snel gegaan. Wouter de Lange, Director Operations, licht toe: “Als specialist in end-of-line automatisering hebben we de laatste jaren flink aan de weg getimmerd. En inmiddels beschikken we over een mooie lijst met tevreden klanten. Van nationale tot internationale bedrijven in de agrifood en vleesverwerking. Kijkend naar het afgelopen jaar zie je dat we, ondanks de onvoorspelbare Covid-19 situatie, nog steeds nieuwe klanten uit de voedingsindustrie aan ons weten te binden.”

Om te kunnen blijven groeien, zijn er onder andere extra vierkante meters nodig. Zeker omdat veel van de end-of-line verpakkingssystemen nog altijd eerst worden samengebouwd en getest, voordat ze door eigen monteurs worden geïnstalleerd bij de klant. Het nieuwe pand omvat ruim 3.800 m2 aan kantoorruimte en productiehal en biedt zo voldoende ruimte voor het toenemende aantal projecten.

De verhuizing maakt een einde aan de tijdelijke huur van de extra productiehal in Haarlem. Alle collega’s werken straks weer onder één dak. Een vernieuwd dak, want het pand op de nieuwe locatie ondergaat een bouwtechnische renovatie. Op de Haarlemmerstraatweg 157 staat straks een bedrijfspand dat volledig is voorzien van ledverlichting, moderne faciliteiten voor machinebouw en een uitstraling die in lijn is met de andere vestiging van Lan Handling Technologies in Tilburg.

www.lanhandling.com