HomeMachinesNiet-primair verpakkenLadingzekering is een urgent thema voor klanten van Tallpack International

Ladingzekering is een urgent thema voor klanten van Tallpack International

Ladingzekering is een urgent thema voor fabrikanten. Dagelijks vinden ongelukken plaats door schuivende of afgevallen ladingen, of nog erger door kantelende vrachtwagens. Gevaarlijke werksituatie, imagoschade en hoge economische kosten zijn het resultaat. Hoe kan Tallpack International u hierbij helpen?

De Tallpack Stretchfolie Testmodule geeft inzicht in de werkelijk toegevoegde waarde van stretchfolie op de stabiliteit van de pallet. Tallpack International onderbouwt dit met een duidelijk afleesbare meetwaarde. De testmodule vertaalt een onderbuikgevoel naar wetenschappelijke resultaten. Dat maakt het tot de perfecte methode om op uiterst betrouwbare wijze de stabiliteit van verschillende palletverpakkingen met elkaar te vergelijken. U ziet welke folie uit het Tallstrecth-assortiment het meest geschikt is voor uw lading. De meetresultaten worden vastgelegd in uw Pallet Stabiliteits Paspoort. Zo loopt u beduidend minder risico op transportschade en risico’s zijn aanzienlijk beter afgedekt.

De Tallpack Stretchfolie Testmodule geeft u in eerste instantie inzicht in de meest optimale verhouding tussen materiaalverbruik, stabiliteit en laagste kosten per verpakte pallet. Op die manier bespaart en verduurzaamt u direct uw palletladingzekering en voorkomt u negatieve inspecties. Na de test blijft Tallpack International de stabiliteit waarborgen door het uitvoeren van periodieke kwaliteitsmetingen bij u op locatie.

www.tallpack.nl