HomeMachinesEtiketteren en printenLabelpro toont laatste nieuws op gebied van etiketten en verpakkingen

Labelpro toont laatste nieuws op gebied van etiketten en verpakkingen

Tijdens Empack in Den Bosch staat Labelpro weer klaar om u te ontvangen voor de laatste nieuwtjes op het gebied van fullcolour etiketten en het printen van (flexibele) verpakkingen. “We hebben onder andere printers van Epson en Afinia op stand 1.B13, zoals de Afinia FP-230 flexibele verpakkingsprinter”, blikt Peter Kennepohl van Labelpro vooruit op Empack in Den Bosch.

Maar naast printen heeft Labelpro ook machines om uw etiketten te verwerken. Peter Kennepohl: “Zo kunt u met de Afinia DLF zelf uw labels lamineren en stansen zodat u kant-en-klare rollen met etiketten kunt produceren. Daarna kunt u deze etiketten aanbrengen op flessen met de A200 bottle labelapplicator of op vlakke producten met de nieuwe AF200.”

Een ander nieuw product bij Labelpro zijn verzegelingstapes en labels (ook zonder plastic) voor het veilig verzegelen en sluiten van kartonnen, papieren en kunststof verpakkingen. “Tenslotte kunnen wij u voorzien van de beste blanco inkjet-etiketten tegen scherpe prijzen en onderhoud aan uw Memjet printer”, besluit Peter Kennepohl.

www.labelpro.nl