HomeMachinesEtiketteren en printenLabelpro houdt levertijd van etiketten in de hand met Afinia Flex Pack...

Labelpro houdt levertijd van etiketten in de hand met Afinia Flex Pack Press

Tijdens Empack in Evenementenhal Gorinchem demonstreerde Labelpro onder andere de Afinia FP-230 Flex Pack Press. Hiermee kunt u zelf fullcolour flexibele verpakkingen printen. “Hou zelf de levertijd van uw etiketten in de hand. Print wat u wilt, wanneer u wilt”, aldus Peter Kennepohl van Labelpro.

De FP-230 heeft een maximale baanbreedte van 230 mm en een maximale snelheid van 18 m/min. Peter Kennepohl: “Snel en eenvoudig print u uw verpakking, klaar voor gebruik. De inkt van de Afinia printer is, in combinatie met het in-line lamineerstation, goedgekeurd voor het verpakken van voedsel. Ook is het mogelijk zelf banderol te printen.”

Verder toonde Labelpro diverse printsystemen en materialen op de stand. “Zoals bijvoorbeeld de Afinia L502 pigmentprinter en materialen als graspapier, wijnlabels, PET en PP voor inkjetprinters. Maar ook tagmaterialen voor onder andere fullcolour plantentags. En door de jarenlange ervaring in de grafische industrie heeft Labelpro ook vaak oplossingen voor lastige situaties zoals bijvoorbeeld UV-coating, 100% inspectie of het volledig in huis maken van geprinte fullcolour etiketten, roll to finish. Of tips voor het printen van pouches”, somt Peter Kennepohl op.

www.labelpro.nl