HomeMachinesEtiketteren en printenLabelpro heeft primeur met nieuwe printers van Afinia Label

Labelpro heeft primeur met nieuwe printers van Afinia Label

Tijdens het Afinia Forum 2022 voor dealers is onder andere de Afinia Label X350 Digital Roll-to-Roll Press geïntroduceerd. “De X350 is de volgende generatie digitale roll-to-roll label- en flexibele verpakkingsprinters van Afinia Label. Met grote inkt- en mediacapaciteiten en hoge afdruksnelheden, biedt de X350 een combinatie van productiecapaciteit, compacte bouw en inkt zuinigheid niet gevonden in compacte desktop- of grote, dure commerciële persen”, vertelt Peter Kennepohl van Labelpro, geautoriseerd dealer van Afinia Label.

Verder was er de introductie van de nieuwe DLP2200 Semi Rotatieve digitale pers. Peter Kennepohl: “Hiermee zijn er weer en aantal verbeteringen toegevoegd zoals onder andere de verstelbare magneetcilinder. Met deze stabiele machine print je vanaf een 1000 meter rol, eventueel kunt u daarna lamineren, semi rotatief stansen, matrix opwikkelen en in banen snijden zodat u kant-en-klare rollen labels produceert. Dit met een snelheid van 9 of 18 meter per minuut. Maak uzelf minder afhankelijk en verklein uw voorraad labels. Print wat u wilt, wanneer u het nodig hebt!”

Maar hierover in een volgend bericht meer, evenals het printen van pouches met de Afinia CP950 en het laserstansen met de Taurus.

Bekijk preview van Afinia Label X350 Digital Roll-to-Roll Press