Voor de Epson ColorWorks printers kunt u nu ook bij LabelPro terecht. Zo is de snelle, hoogwaardige kleurenetikettenprinter Epson ColorWorks C3500 ontworpen om verschillende etiketten intern en goedkoop te kunnen afdrukken en is de C7500 de ultieme oplossing voor het afdrukken van kleurenetiketten in kleine oplagen.

Met de C3500 (TM-C3500) kan uw bedrijf tal van kleurrijke etiketten, tickets of labels intern afdrukken. Dankzij hoge afdruksnelheden tot 103 mm/sec en afzonderlijke patronen met gepigmenteerde inkt kan uw bedrijf geld besparen op het uitbesteden van de etiketproductie door etiketten op aanvraag af te drukken.

De C7500 is de ultieme oplossing voor het afdrukken van kleurenetiketten in kleine oplagen. Fabrikanten hebben nu de mogelijkheid om op betrouwbare en betaalbare wijze, in eigen beheer etiketten te produceren, met ongekende snelheid en kwaliteit. Met de mogelijkheid aangepaste etiketten in kleine oplagen on-demand af te drukken bespaart de C7500 ook op de kosten van het voorbedrukken.

“Deze printers zijn een geweldige aansluiting op ons huidige productaanbod. En het stelt ons in staat om u nog meer oplossingen te bieden voor het maken van uw specifieke label.
Met onze jaren lange ervaring, specifieke machines en unieke materialen zijn wij in staat om unieke oplossingen te bieden”, aldus Peter Kennepohl van LabelPro.

www.labelpro.nl