HomeNieuwsBeurzen en evenementenLabelexpo Europe dit jaar groter dan ooit

Labelexpo Europe dit jaar groter dan ooit

labelexpo-europe-2011-logoOnline aanmelding voor Labelexpo Europe 2011 is nu mogelijk. Vanaf nu kunt u uw plaats reserveren voor de grootste etikettenbeurs ter wereld, waar etiketten- en verpakkingsdrukkers uit de hele wereld samenkomen om de allernieuwste technologische innovaties te ontdekken. Het gaat allemaal gebeuren van 28 september t/m 1 oktober in Brussels Expo.

Labelexpo Europe 2011 heeft meer exposanten dan ooit (meer dan 500 exposanten in 6 volle hallen) en er is volgens de organisator van Labelexpo Europe geen betere manier om de allernieuwste machines en materialen op één plek te bekijken.

U heeft wellicht geruchten gehoord over enkele nieuwe producten die tijdens de beurs voor het eerst te zien zullen zijn. De organisator van Labelexpo Europe mag er nu niet meer informatie over geven, maar kan wel bevestigen dat het er veel zijn… en ze zijn groot. Volgens de organisator van Labelexpo Europe zelfs groot genoeg om onze sector en uw onderneming te veranderen.

Voor het eerst in Europa introduceert Labelexpo Europe zogenaamde Digital Print Workshops, waarbij drie digitale druktechnologieën (liquid toner, dry toner en inkjet) tijdens live demonstraties bij dezelfde werkzaamheden worden vergeleken, met gebruik van dezelfde substraten. Zoiets heeft u volgens de organisator van Labelexpo Europe nog nooit gezien!

Labelexpo Europe heeft ook een belangrijke nieuwe attractie in hal 12 – de Package Printing Zone, waar u mogelijkheden kunt ontdekken die verder gaan dan etiketten. Ontdek hoe u meer winst kunt maken door ook vouwkarton, flexibele verpakkingen en zakken in uw assortiment op te nemen – vaak met behulp van dezelfde of compatibele apparatuur.

Met uw ticket heeft u toegang tot alle afdelingen. Dus waar wacht u nog op? Boek uw plaats vandaag nog en bespaar 30% op het entreegeld. Zo hoeft u ook niet in de rij te staan en kunnen u en uw gezelschap gewoon meteen naar binnen lopen.

Kijk voor meer informatie op www.labelexpo-europe.com.