HomeMachinesEtiketteren en printenLa Venezia IJs vertrouwt op codeer- en etiketteeroplossingen van Tradepack

La Venezia IJs vertrouwt op codeer- en etiketteeroplossingen van Tradepack

La Venezia is sinds 1938, dus al bijna tachtig jaar, een ambachtelijke ijsbereider. Het familiebedrijf laat klanten al drie generaties lang genieten van heerlijk ijs van hoogwaardige kwaliteit. Bij La Venezia draait alles om kwaliteit en daarom vertrouwt het bedrijf uit Beuningen al jaren op codeer- en etiketteeroplossingen van Tradepack.

Met kwaliteit maakt La Venezia het verschil. “Onze kwaliteit begint met traditie en recepturen. Vervolgens kiezen we daar de beste ingrediënten bij. Wij zijn trots op de lange staat van dienst van onze collega’s. Want zij zijn de sleutel voor kwaliteit en vakmanschap. In combinatie met ons up-to-date productieproces en onze logistieke partners zijn onze klanten verzekerd van een product om trots op te zijn”, vertelt eigenaar Bram Moons.

En net zo trots is Fred Simon dat La Venezia zo’n anderhalf jaar geleden koos voor zijn bedrijf Tradepack. “La Venezia benaderde ons voor een oplossing voor het aanbrengen van voorbedrukte etiketten op de voor- en bovenkant van dozen”, weet Fred Simon nog goed. En hoewel de systemen van Autolabel zijn ontwikkeld om etiketten te printen en vervolgens aan te brengen, koos La Venezia toch voor Autolabel. “Het is een betrouwbaar, flexibel en eenvoudig te gebruiken etiketteersysteem, terwijl je voor andere systemen wel jaren lijkt te moeten hebben gestudeerd”, grapt Dennis Bosch, Manager Operations bij La Venezia.

De ervaringen met Tradepack waren dusdanig goed dat toen er een inkjet printer vervangen moest worden, er wederom werd gekozen voor een oplossing van het bedrijf van Fred Simon. “Het verschil met de oude printer is enorm”, concludeert Bosch. “De stilstand is enorm verminderd en de tijd van storingen en fouten is voorbij. Alles is voorgeprogrammeerd en bij een nieuwe run hoeven we alleen de batchcode maar aan te passen. Dit leidt niet alleen tot een hoge mate van bedieningsgemak, maar ook in een reductie van fouten.”

Inmiddels zijn dus op alle vier de productielijnen van La Venezia codeer- en etiketteeroplossingen van Tradepack te vinden, namelijk twee print- en etiketteersystemen van Autolabel en tweetal inkjet printers van Citronix. “Autolabel heeft als doelstelling om voor elke toepassing een betrouwbaar alternatief te kunnen aanbieden. Met een andere kijk op de conventionele manier van etiketteren weet het team van Autolabel vernieuwende producten te ontwikkelen”, somt Fred Simon trots nog een aantal sterke punten van leveranciers op. “De inkjet printers van Citronix worden daarentegen in vrijwel alle industrieën en in meer dan zeventig landen toegepast voor het bedrukken van een houdbaarheidsdatum of productinformatie.”

Kijk voor meer informatie op www.tradepack.nl.