HomeNieuwsKrattenuitvouwmachine van Lenders Constructie

Krattenuitvouwmachine van Lenders Constructie

lenders-krattenvouwmachine-2

In de tuinbouw zien we steeds meer uitklapbare poolkratten in plaats van het bekende poolfust. Deze klapkratten leveren namelijk aanzienlijke logistieke voordelen op door een volumereductie tot 74% in een vrachtwagen of opslagruimte. De klapkrat zorgt zo voor een flink lagere CO2-uitstoot. Diverse retailers zijn daarom op deze kratten overgestapt.

lender-logoVoor bedrijven die deze klapkratten al gebruiken is bekend dat het handmatig openen van klapkratten arbeidsintensief is. Het levert bovendien een behoorlijke belasting op voor de schouders, omdat de kratten goed uitgeklapt moeten worden.

Om het proces makkelijker te maken ontwikkelde Lenders Constructie uit Maasbree de krattenuitvouwmachine. De machine klapt de kratten volautomatisch uit en is geschikt voor alle typen en hoogten klapkratten. De machine kan met alle toebehoren van aan- en afvoerbanden geïntegreerd worden in het logistieke systeem.

Onlangs zijn Lenders Constructie en Nic.Sosef een samenwerkingsverband aangegaan en is Nic.Sosef naast Lenders exclusief dealer voor de krattenuitvouwmachine. Lenders richt zich daarbij vooral op de verkoop in de regio Limburg e.o.

Kijk voor meer informatie op www.lendersconstructie.nl en/of www.sosef.nl.

Bron: Nic.Sosef