HomeNieuwsBedrijven en personenKrachtenbundeling Cor Rijken Verpakkingen en Aricom

Krachtenbundeling Cor Rijken Verpakkingen en Aricom

Alle activiteiten van Aricom op het gebied van polypropyleen verpakkingsmaterialen en aluminium disposables zijn per 1 april overgenomen door en geïntegreerd bij Cor Rijken Verpakkingen. Met deze ontwikkeling wordt volgens Cor Rijken Verpakkingen de efficiency sterk verbeterd en wordt de Europese marktpositie versterkt. Rob Kornmehl blijft actief in de nieuwe combinatie.

Aricom is marktleider in Nederland op het gebied van castpolyprop (CPP) snoep- en puntzakken voor de winkelketens met zelfschepmogelijkheden. De bekende B-oriented polypropyleen (BOPP) broodzakken op beugel, ook met micro- of macroperforatie, hebben een aanzienlijk marktaandeel in Nederland. Ook nieuw in het programma zijn conisch gevormde zakken voor bloemen- en AGF industrie. Al deze producten kunnen bedrukt worden tot in 8 kleuren Flexodruk.

Dit pakket sluit naadloos aan bij Cor Rijken Verpakkingen en zal volledig geïntegreerd worden in hun organisatie. Ook zullen de producten van Aricom een verdere positieve bijdrage leveren aan de omzetontwikkeling binnen Nederland en Europa.

Alle orders, logistieke diensten alsmede de financiële afwikkeling worden vanaf 2 april vanuit Lieren door het Cor Rijken Verpakkingen verzorgd. Het overnemen van de genoemde bedrijfsactiviteiten zal voor de klanten geen merkbare gevolgen hebben. Geplaatste orders die reeds in behandeling zijn, zullen worden uitgeleverd door Cor Rijken Verpakkingen.

Kijk voor meer informatie op www.cor-rijken.nl.