Home Machines Etiketteren en printen Kortho staat klaar met laatste technologische mogelijkheden

Kortho staat klaar met laatste technologische mogelijkheden

Beurzen zijn voor Kortho altijd een uitgelezen kans om de laatste technologische mogelijkheden tastbaar te maken. Hierin staan kostenbesparingen voor klanten altijd centraal. Iets wat Kortho middels een echt werkende opstelling tijdens een beurs graag laat zien.

De kracht van Kortho als fabrikant en totaalleverancier, voor zowel hardware als software, is dat deze kostenbesparingen op alle fronten kunnen worden gerealiseerd. Hierbij altijd gebruikmakend van de laatste technologische mogelijkheden en inspelend op actuele trends en vragen vanuit de markt. Denk bijvoorbeeld niet alleen aan een lagere ‘cost of ownership’ van de apparatuur, maar ook aan het uitsluiten van foutcoderingen, het sneller kunnen ompakken van een lijn of het direct kunnen aansturen van alle printers vanuit een ERP.

High Tech & ICT innovaties hebben een grote impact op de toekomst van de voedselverwerkende industrie. Deze technologische innovaties hebben het doel om effectiever, efficiënter en duurzamer te kunnen produceren. De focus ligt dan op proces- en kwaliteitsverbetering. Vandaag en morgen staat Kortho klaar met High Tech innovaties voor de voedselindustrie op AgriFoodTech 2019 in Brabanthallen Den Bosch.

www.kortho.com