HomeNieuwsBedrijven en personenKortho sluit nieuw partnership voor verkoop van inkjetprinters in Amerika

Kortho sluit nieuw partnership voor verkoop van inkjetprinters in Amerika

Het Amerikaanse InkJet, Inc. breidt haar productportfolio uit met de GraphicJet X-Series Hi-Res inkjetprinters van Kortho Coding & Marking. “Deze printers worden in Nederland vervaardigd en staan bekend om hun duurzame hardware en naadloze automatisering. Hierdoor zijn ze een van de meest kostenefficiënte, betrouwbare en probleemloze hoge resolutie inkjetprinters die momenteel beschikbaar zijn op de wereldwijde markt”, licht Inkjet, Inc. toe op haar website.

Met de toevoeging van de Kortho GraphicJet X-Series biedt InkJet, Inc. nu een nieuw niveau van veelzijdigheid en kwaliteit voor het printen op poreuze en niet-poreuze oppervlakken. Inclusief kartonnen en papieren verpakkingen zoals dozen, trays, tassen, kunststoffen, metalen en andere materialen zoals hout, polystyreen en zelfs stenen en betonproducten.

De GraphicJet X-Series van Kortho bieden verschillende technologische voordelen, waaronder een 100 procent Windows-gebaseerd besturingssysteem voor Enterprise Resource Planning (ERP) integratie. Dit is de mogelijkheid om rechtstreeks vanuit een database af te drukken, en Unicode-lettertypenondersteuning waarmee alle toetsenborden, menu’s en autocodes in elke taal beschikbaar zijn.

“Kortho printers worden al vele jaren in Europa gebruikt en InkJet, Inc. is verheugd haar klanten kennis te laten maken met de X-Serie. Wij zijn er trots op onze klanten toegang te bieden tot betaalbare, duurzame apparatuur die hun waardevolle productielijnen beschermt en optimaliseert. De Kortho GraphicJet X-Series printers doen dat uitzonderlijk goed”, vertelt Bill Allen van InkJet, Inc. Meindert de Groot van Kortho Coding & Marking voegt toe: “Gebruikers zullen blij zijn met de lage kosten per afdruk, diagnostiek op afstand voor service via internet en de mogelijkheid om ze aan te passen aan hun omgeving en netwerk.”

Kijk voor meer informatie op www.kortho.nl.