HomeMachinesAandrijven en besturenKortho levert totaaloplossingen op maat voor coderen en markeren

Kortho levert totaaloplossingen op maat voor coderen en markeren

Kortho is opgericht in 1926 in Amsterdam en is sinds 1958 zelf fabrikant van codeer- en markeerapparatuur. “Door de lange geschiedenis hebben wij de hele evolutie van het markeren en coderen vanaf het begin meegemaakt. Ook onze apparatuur evolueerde hierbij uiteraard mee. Van de mechanische stempelmachines van toen, tot de netwerk aangestuurde inkjet- en thermoprinters van nu. Hierbij hebben kwaliteit, innovatie en uitstekende service altijd voorop gestaan”, legt het bedrijf uit.

Tot op de dag van vandaag is Kortho nog altijd een 100 procent Hollands familiebedrijf. Inmiddels wordt het bedrijf in meer dan vijftig landen vertegenwoordigd, en heeft het naast de hoofdvestiging in Katwijk eigen dochterondernemingen in Duitsland, Frankrijk, de Antillen en Chili.

Waar voorheen printers op zichzelf stonden zijn ze nu slechts een onderdeel van de klantgerichte totaaloplossing. Software, naadloze integratie en aansturing zijn net zo belangrijk. Kortho: “Door onze unieke positie als fabrikant, met meer dan een halve eeuw ervaring, zijn wij in staat om verder te gaan dan het slechts leveren van apparatuur. Door modulair te werken kunnen wij zowel hardware als software in-house naar elke codeerwens configureren. Hierdoor hebben onze klanten maar één aanspreekpunt en kunnen wij maatwerk totaaloplossingen bieden, maar dan met de snelheid, prijs en betrouwbaarheid van een standaard pakket.”

Klik hier om de bedrijfsfilm van Kortho te bekijken of hier om een item te zien van Kortho in RTL-Z Ondernemerszaken.

Kijk voor meer informatie op www.kortho.com.