Kortho Coding & Marking demonstreert nieuwste ontwikkelingen

“Beurzen zijn voor ons altijd een uitgelezen kans om de laatste technologische mogelijkheden tastbaar te maken. Hierin staan kostenbesparingen voor onze klanten altijd centraal. Iets wat we middels een echt werkende opstelling tijdens een beurs graag laten zien”, kondigt Kortho Coding & Marking haar beursdeelname aan Empack in Utrecht op 10, 11 en 12 april 2018 aan. “Onze kracht als fabrikant en totaalleverancier, voor zowel hardware als software, is dat deze kostenbesparingen op alle fronten kunnen worden gerealiseerd.”

Kortho maakt hierbij altijd gebruik van de laatste technologische mogelijkheden, inspelend op actuele trends en vragen vanuit de markt. Denk bijvoorbeeld niet alleen aan een lagere ‘cost of ownership’ van de apparatuur, maar ook aan het uitsluiten van foutcoderingen, het sneller kunnen ompakken van een lijn of het direct kunnen aansturen van alle printers vanuit een ERP.

Op haar stand (A147) op Empack in Utrecht toont Kortho een aantal systemen, waaronder de Kortho Hi-Res Inkjets Graphicjet X-Series, de Kortho TTO Thermal Transferprinters en de Leibinger Kleinkarakter Inkjet. “Wij nodigen u van harte uit om kennis te komen maken of om weer even bij te praten. We zullen demonstraties geven van de laatste ontwikkelingen bij Kortho, maar u bent natuurlijk ook voor alle andere codeer- en labelvraagstukken van harte welkom”, aldus het bedrijf.

Kijk voor meer informatie op www.kortho.nl.

DELEN