HomeNieuwsBedrijven en personenKoninklijke Metaalunie verwelkomt Het Packhuys als 15.000e lid

Koninklijke Metaalunie verwelkomt Het Packhuys als 15.000e lid

Tijdens een speciaal werkbezoek van de Metaalunie-directie Jos Kleiboer en Adriaan Vonk en Metaalunie-voorzitter Fried Kaanen is Het Packhuys in Halsteren (Noord-Brabant), officieel verwelkomd als 15.000e lid van Koninklijke Metaalunie. Pierre Hagenaars, trotse directeur van het bedrijf, nam de bijbehorende plaquette in ontvangst. Hij gaf een rondleiding door het bedrijf dat leverancier is van kwalitatief hoogwaardige doseersystemen, verpakkingsmachines en complete verpakkingslijnen voor de voedingsmiddelen verwerkende- en verpakkende industrie.

“Het Packhuys is een professioneel, innovatief en klantgericht bedrijf, met 14 gedreven en enthousiaste medewerkers die allemaal streven naar het verlenen van service met een grote S”, vertelde Hagenaars tijdens de rondleiding. “Dit realiseren we door een flexibele en oplossingsgerichte opstelling, gecombineerd met een no-nonsense mentaliteit. We beschikken over een eigen werkplaats en volledig ingerichte demonstratieruimte met diverse doseer- en verpakkingsmachines.”

“Als vereniging zijn wij er trots op het 15.000 lid te hebben ingeschreven. De directie (Adriaan Vonk en Jos Kleiboer) en de voorzitter (Godfried (Fried) Kaanen) van de Koninklijke Metaalunie zijn geweest bij Het Packhuys in Halsteren (Noord-Brabant), waar ondernemer Pierre Hagenaars de felicitaties in ontvangst nam”, aldus Bert Rundervoort van Koninklijke Metaalunie.

“Bedankt voor de leuke ochtend, kennismaking en aangename verrassing Godfried (Fried) Kaanen, Jos Kleiboer en Adriaan Vonk. De Koninklijke Metaalunie heeft er zeker een trots lid bij. Goed om zelf te vernemen wat jullie allemaal doen voor jullie leden, keep up the good job”, aldus Pierre Hagenaars van Het Packhuys.

www.het-packhuys.com