Staat er iets leuks op de planning? Organiseer je een evenement op je sportclub? Heb je een jubileum te vieren? Sta je binnenkort op een beurs? Maak een goede indruk en bied je gasten een lekker kopje koffie aan in jouw gepersonaliseerde koffiebekers met je bedrijfslogo, een pakkende slogan, inspirerende quote, een mooie foto of misschien wel een heel nieuw, fris en hip ontwerp; het kan allemaal bij KoffiebekerDirect!

“Dan ben je bij ons inderdaad aan het juiste adres. Wij bedrukken kartonnen koffiebekers met vier verschillende inhoudsmaten al vanaf slechts 250 stuks. Espressobekers, automaatbekers, cappuccinobekers of zelfs nóg een maat groter voor een heerlijke latte macchiato? Goedkoop, snel geleverd en van prima kwaliteit. Wat wil je nog meer”, vraagt Michelle van KoffiebekerDirect.nl zich af.

Jij plaatst je bestelling via de webshop en levert een kant-en-klaar bestand aan, dan regelt het team van KoffiebekerDirect.nl de rest. Je kunt je bedrukte koffiebekers met 5 werkdagen al in huis verwachten.

“Je downloadt de template van de beker die je wilt bestellen van de webshop, net zoals de opmaakinstructies indien je die nodig mocht hebben. Vervolgens sla je het bestand op in het juiste formaat. Je plaatst je bestelling via de webshop en upload daarbij het opgemaakte bestand. Dan gaan wij direct aan de slag met de werktekening en een 3D-preview die jij ter controle te zien krijgt, sterker nog; pas na jouw goedkeuring wordt er overgegaan tot productie”, legt Michelle uit.

Zodra jij je akkoord hebt gegeven, start het team van KoffiebekerDirect.nl de productie en ontvang jij je gepersonaliseerde koffiebekers binnen 5 werkdagen later in huis. Je ontvangt bericht van KoffiebekerDirect.nl wanneer je bestelling klaar is. Het team van KoffiebekerDirect.nl stuurt je dan een e-mail met trackinggegevens, zodat jij de zending kunt volgen.

www.koffiebekerdirect.nl