HomeNieuwsBedrijven en personenKlant vindt wat hij zoekt op nieuwe website Avery Dennison

Klant vindt wat hij zoekt op nieuwe website Avery Dennison

avery-website

Avery Dennison’s Printer Systems Division heeft haar nieuwe website gelanceerd. Onder de merknaam Monarch biedt Avery Dennison een eenvoudige one-stop-shop voor bedrijven die zoeken naar waardevolle branche-informatie, oplossingen en ondersteuning. Vanwege het uitdagende economische klimaat en nieuwe regelgeving voor traceerbaarheid van producten, hebben veel voedingsmiddelenfabrikanten, farmaceutische bedrijven, retailers en horecaondernemingen hun identificatieproces moeten herzien om betere procesefficiëntie, kostenoptimalisatie en merkbeleving te realiseren.

avery-logoMet 75 jaar ervaring in bedrijfskritieke printoplossingen is Avery Dennison in een goede positie om deze processen te analyseren en oplossingen te realiseren. De experts van Avery Dennison bieden een analyse van de klantwensen en ontwerpen oplossingen gebaseerd op een complete reeks producten, consumables en service. De website is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Duits en Italiaans.

Christophe Lopez, EMEA Marketing Director, Avery Dennison Printer Systems Division: “Deze nieuwe website biedt een up-to-date platform om waardevolle informatie te delen met onze klanten. “Wij delen graag onze expertise over de nieuwste trends en wetgeving met betrekking tot traceerbaarheid en identificatieregelgeving in de markten waar onze klanten zich bewegen. Op de nieuwe website vindt u ook de details over onze unieke reeks oplossingen om merkbeleving te vergroten en werkzaamheden door de hele keten van leveranciers te versnellen.”

Bekijk de nieuwe website van Avery Dennison’s Printer Systems Division op www.monarch.averydennison.com.