HomeNieuwsBedrijven en personenKlanten bevelen DS Smith aan als waardevolle partner

Klanten bevelen DS Smith aan als waardevolle partner

DS Smith, eentoonaangevende leverancier van duurzame verpakkingsoplossingen, is verheugd een score van 8,11 bij het laatste klantenonderzoek aan te kondigen, een nog hogere score dan van vorig jaar. Deze score plaatst DS Smith in de ‘Advocate'-zone en ruim boven de nieuwste norm in verpakkingsindustrie.

Het behalen van een ‘Advocate'-beoordeling is een echte prestatie, aangezien het betekent dat klanten van DS Smith het bedrijf sterk aanbevelen als een waardevolle partner voor verpakkingsoplossingen. Onder de thema's die het vaakst door klanten worden genoemd, kan een zeer solide erkenning voor productkwaliteit en supply chain-prestaties worden genoemd. Bovendien kwamen de algehele serviceniveaus, het samenwerkingskarakter van relaties, de betrouwbaarheid en het reactievermogen van het bedrijf, samen met reputatie en professionaliteit naar voren als zeer sterke kenmerken.

Sinds 2011 voert DS Smith elke negen maanden een klantenonderzoek uit. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door een extern adviesbureau, waarbij elk bedrijf wordt vergeleken met de branchenorm voor zijn sector

www.dssmith-packaging.nl