HomeNieuwsBedrijven en personenKIDV en KVK starten Business Challenge Innovatief Verpakken

KIDV en KVK starten Business Challenge Innovatief Verpakken

De 2023-editie van de KVK-KIDV Business Challenge Innovatief Verpakken is van start gegaan. Voor start-ups, mkb'ers, ontwerpbureaus en andere innovatieve bedrijven staan vijf nieuwe verpakkingsuitdagingen klaar om hun tanden in te zetten. Tot 26 juni a.s. kunnen zij hun (deel)oplossing aanbieden via het open platform van de Kamer van Koophandel. Wie heeft de juiste ideeën voor Dobla, INTR., Pokon Naturado, Lidl en Fatboy?

De KVK-KIDV Business Challenge biedt unieke kansen voor kleinere innovatieve partijen om bij grotere spelers aan tafel te komen en een co-creatieproces te starten. Na de open chat-periode op het online platform kiezen de challenge-eigenaren de partijen uit waarmee ze nader kennis willen maken (7 juli 2023). De oplossingsrichtingen voor de desbetreffende uitdaging worden dan besproken. Als er een klik ontstaat, is dit het vertrekpunt voor een succesvolle samenwerking.

De challenges worden uitgezet in Nederland en in het buitenland. Start-ups en andere bedrijven kunnen hun oplossingen voor de vraagstukken aanbieden. Reageren kan via de chat op het open platform van KVK Business Challenge. Daar staat meer informatie over de challenges. Op het platform kunnen ook vragen worden gesteld aan de challenge-eigenaren.

Meer informatie