HomeThema'sMacropak 2012Keur aan nieuwe producten bij Koat Automation & Robotics

Keur aan nieuwe producten bij Koat Automation & Robotics

Koat Automation & Robotics exposeert op de Macropak met een keur aan nieuwe producten. Koat brengt onder andere de vernieuwde planofeeder voor golfkarton onder ogen. Deze machine neemt automatisch de plano’s (of blanks) van de pallet en voert ze in de opzetmachine.

Als importeur van TECO dozenopzetmachines kan KOAT de cyclus compleet onbemand maken. Na het plaatsen van de pallet met plano’s worden deze vanaf de pallet automatisch ingevoerd in de opzetmachine, de doos wordt opgezet en gelijmd, daarna volautomatisch op een pallet geplaatst. De pallet met lege dozen wordt mbv AGV’s of palletbanen automatisch naar het magazijn gevoerd.

Koat Automation & Robotics presenteert tevens haar vernieuwde AGV systeem. Deze onbemande voertuigen brengen pallets, vaten, kratten , haspels , en vele andere producten automatisch naar de ingestelde locatie. MBV Robots kunnen de ladingen geplaatst worden op de AGV.

Andere noviteit is de vernieuwde plaat/lagen palletiser. Deze machine palletiseert dozen, kratten en kisten met een hoge capaciteit voor een verrassend lage prijs.

Macropak 2012 – Hal 7 – Stand F069

Kijk voor meer informatie op www.koat.nl of stuur een e-mail naar info@koat.nl.