Home Nieuws Beurzen en evenementen Jubileumeditie FachPack trekt 45.000 professionele bezoekers naar Neurenberg

Jubileumeditie FachPack trekt 45.000 professionele bezoekers naar Neurenberg

FachPack, de Europese vakbeurs voor verpakkingen, processen en techniek, opende vorige week de deuren. Circa 1.600 exposanten waren aanwezig om in 12 beurshallen hun innovaties te tonen aan ongeveer 45.000 professionele bezoekers.

Maar de jubileumeditie '40 years of FachPack' had nog meer te bieden: de vakbeurs had een uitgebreid en ondersteunend programma met productpresentaties, speciale shows en awards. Het populaire PackBox Forum werd in navolging van het succes van vorig jaar wederom verzegeld door het TechBox Forum. Samen waren zij goed voor circa zeventig verschillende productpresentaties, workshops en discussies.

Veel speciale paviljoens op de beursvloer focusten op specifieke onderwerpen. Zo was het Europse Trade and Professional Associations Pavilion opnieuw de plek om te netwerken. Nieuw dit jaar was, naast de presentatie van de German Packaging Awards, de Sustainability Awards op FachPack.

Hieronder een korte impressie van FachPack in Neurenberg, waarvan de volgende editie zal plaatsvinden van 28 t/m 30 september 2021.

www.fachpack.de