HomeThema'sEmpack Den Bosch 2017Jopak verwelkomt u voor advies en diverse demonstraties

Jopak verwelkomt u voor advies en diverse demonstraties

Jopak presenteert dit jaar samen met Sealed Air twee nieuwe producten op de Empack: de NewAir Expressions folie & Fill-Air Flow.

De NewAir Expressions folie is een nieuw type folie voor het NewAir verpakkingssysteem. Door de komst van de Expressions folie kunt u nu naast de standaard folie ook kiezen voor folie in de vorm van sterren, harten en smileys. Ook is het nu mogelijk om de folie te voorzien van uw eigen tekst of logo. Uw verpakking krijgt zo meer commerciële waarde.

De Fill-Air Flow is de nieuwste oplossing, speciaal voor het produceren van luchtkussenzakjes voor kleinere bedrijven. De Fill-Air Flow kan eenvoudig worden bevestigd aan een tafel of muur en produceert 11 tot 20 opgeblazen luchtkussenzakjes per minuut. Door het compacte formaat is dit een ideaal apparaat voor bedrijven met lage verzendvolumes en weinig ruimte.

Jopak Packaging Solutions is uw distributeur voor verpakkingsmaterialen- en machines. Wij verwelkomen u graag in onze stand F104 voor advies en diverse demonstraties!

Empack Den Bosch 2017 – Stand F104

Kijk voor meer informatie op www.jopak.eu.