HomeNieuwsBedrijven en personenJoint venture van Geurtsen en Hollander neemt Z-tech Solutions over

Joint venture van Geurtsen en Hollander neemt Z-tech Solutions over

Z-tech Solutions is overgenomen door Robotize (joint venture van Machinefabriek Geurtsen en Hollander Techniek). Beide bedrijven hebben de joint venture Robotize opgericht in 2016. “Onze bedrijven zijn samen nog sterker en hebben een nog betere positie op de regionale, nationale en internationale markt”, aldus de eigenaren Patrick Geurtsen en Erik Hollander.

“We zijn bijzonder blij met deze overname. De overname van Z-tech Solutions is een logische stap, het bedrijf heeft een uitstekende reputatie opgebouwd in de industrie en onze competenties zijn complementair aan elkaar”, vervolgt Patrick Geurtsen. “Met hun kijk op innovatie, samen met het toegewijde team van experts, hebben onze bedrijven voldoende overlap om elkaar uitstekend aan te vullen.”

Erik Hollander vult aan: “Hierdoor hebben wij samen meer productiecapaciteit, faciliteiten en voldoende technische experts in huis om klanten nog beter en efficiënter van dienst te zijn. Samen gaan we verder professionaliseren en groeien. We zijn optimaal voorbereid op de toekomst. We zijn dan ook erg blij met deze acquisitie.”

De 30 personeelsleden blijven in dienst van Z-tech Solutions, dat als zelfstandig bedrijf blijft voortbestaan. Samen met alle medewerkers levert dit een brede organisatie op met veel kennis en ervaring. De bedrijven versterken elkaar onderling en creëren daarmee nieuwe kansen.

De rol van managing director binnen Z-tech Solutions wordt overgenomen door Cor Brookhuis welke in meerdere rollen als eindverantwoordelijke ervaring heeft opgedaan om in vol vertrouwen deze rol over te nemen.

www.robotize.nl