HomeNieuwsBedrijven en personenJoan Hanegraaf viert 25-jarig jubileum bij Oerlemans Packaging

Joan Hanegraaf viert 25-jarig jubileum bij Oerlemans Packaging

Het is alweer 25 jaar geleden dat Joan Hanegraaf in dienst trad van Oerlemans Plastics, hij was daarvoor ruim zeven jaar werkzaam voor Oerlemans Agro. In 2007 heeft hij samen met zijn vrouw Rita een management buy-out gedaan.

De onderneming is in die 25 jaar flink gegroeid en vooral na de management buy-out is het bedrijf gaan accelereren. Sinds 2007 is de omzet bijna verdrievoudigd. De ingrediënten voor de groei zijn betrouwbaarheid, kwaliteit, innovatie, continu investeren in de laatste technologie, verduurzamen van zowel productie als product, maar vooral het boeien en binden van goede en gemotiveerde medewerkers. Oerlemans Packaging is uitgegroeid tot een onderneming met maar liefst zeven productielocaties in Nederland die in staat zijn om een totaalpakket flexibele kunststof verpakkingen en folies te produceren. De vele specialiteiten vinden wereldwijd hun afzet.

Oerlemans Packaging bestaat inmiddels uit zes productiebedrijven met zeven locaties: Oerlemans Plastics in Genderen en Giessen, Perfon in Goor, Plasthill in Hillegom, O.P.I. in Oosterwolde, Fardem Packaging in Edam en Flexpak in Geldermalsen.

De Oerlemans Packaging bedrijven bieden werk aan bijna 600 gemotiveerde medewerkers en produceren vele innovatieve producten die wereldwijd geleverd worden aan langdurige relaties in de verpakkingsindustrie, retail en tuinbouw. De zes bedrijven vormen samen één solide onderneming. Continu heeft Oerlemans Packaging plaats voor gemotiveerde werknemers die een belangrijke bijdrage willen leveren aan de verdere ontwikkeling van onze ondernemingen en die houden van uitdagingen die klanten met ons willen aangaan.

Kijk voor meer informatie op www.oerlemanspackaging.nl.